Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VII. Ima és Böjt Magyarországért

március 4. | 10:00 - 15:00

Ha megosztod, azt is köszönöm!

Böjt Magyarország felébredéséért

Hétfőtől (02.10.) elkezdődik a Magyar hagyományban a böjt. (A katolikus szokás szerint a húshagyó kedd utáni szerda a böjt kezdete. 02.12.) A böjt a megtisztuláson kívül arra is ad lehetőséget, hogy úgymond kiböjtöljünk valamit. Az önkéntes lemondást, a böjtöt, felajánlhatjuk egy cél megvalósulásának az érdekében. Pontosan ezért a nagyböjt idején március 4-től engesztelő böjtöt hirdetünk.

A böjtben, március 4-én 10,30 órakor imával indítjuk a böjtöt és megtesszük a felajánlásainkat. (Találkozó 10,00-kor a Zsindelyesnél, vagy 20 perccel később a helyszínen, a Mária kegyhelynél.)

Az ima heylszíne Dobogókő, a Mária kegyhely. Majd túra.

Az imát és a felajánlást természetesen más heylszíneken is megtehetjük. Kérem, hogy jelezzék, jelezzétek felénk a másik helyszíneket, hogy tudjuk az összefogás mértékét.

A böjt lehet léböjt, 3-5-7 napos. (Egy lehetséges léböjt leírása: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/18/meregtelenites_le_bojt ) De bármiyen önkéntes lemondás is megteszi. A lényeg az, hogy az áldozatunkat ajánljuk fel az Istennek! Mi a következőt kérjük:

„Kérjük és hálásan köszönjük Istenünk, hogy engesztelő áldozatunk következtében segíted vezetőink és mindannyiunk tisztánlátását. Segítesz, hogy felismerjük mi a helyes, és bátorságot, erőt adsz a megtételéhez! Segíted a helyes út megtalálását és a kitartó, következetes, bátor cselekedeteinket, amellyel végig megyünk rajta! Add, hogy NE tudjanak minket félrevezetni, akik nem a Te utadat járják! Köszönjük a nemzet ébredését, az egyéni és a közösségi felelősségvállalást, amelynek következtében utódainkra egy olyan élhető MAGYARORSZÁGOT hagyunk, amire egész Európa büszke lehet!

Legyen Uram a Te akaratod szerint!”

Természetesen ez alakítható, kiegészíthető, saját szavainkkal is kifejezhető.

A szer keretein belül, Dobogókőn a következőket tesszük: (CSAK JAVASLAT)
1. Elénekeljük a Boldogasszony anyánk régi magyar himnuszt
2. Imátkozunk: Miatyánk a HAGYATÉKBÓL (ebben az írásban megtalálható: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/09/imadsag_8 ), Angyali üdvözlet (A bűnösökért kifejezés mellőzésével)
3. Felolvasás a HAGYATÉKBÓL (első történet, mikor lesz újra boldog a magyar – Bogát beszélgetése – és az utolsó történet imája)
4. Erőteret hozunk létre (gömböt készítünk középre)
5. Megtesszük a felajánlást: Istenem felajánlom a következő pl. „7 napos léböjtömet” a következőkért: fenti hálaadás, amit mindenki kiegészíthet magában, erre időt hagyunk.
6. A felajánlásainkkért kapott Isteni erőt belehelyezzük AZ erőtérbe, majd elképzeljük, hogy az tűzhányóként kitör és az áldás, az erő védőernyő szerűen visszahullik az egész NAGYMAGYARORSZÁGRA és minden lakósra.
7. Megkérjük a Teremtőt, vigyázza lépteinket, áldása és Babba Mária szeretete kísérjen minket.
8. Elmondjuk a két imát és elénekeljük a himnuszt, majd a székely himnuszt
9. A Szer után, szintén felajánlható túra kezdődik, ca. 3,5 óra.

A szer alatt körben állunk, egymás kezét fogjuk. Ha nagy a létszám, koncentrikus köröket alkotunk. A szert vezénylő szerintünk a legkülső körben álljon.

Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

Kérjük mindenki terjessze, juttassa el minnél több helyre!

Isten áldásával!

Somogyi Péter, lélekszerelő
Szerednyey Béla, színművész


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Részletek

Dátum:
március 4.
Időpont:
10:00 - 15:00

Szervező

Lélekszerelő – Somogyi Péter