Egyéni szerelés

egyéni lélekszerelés - a testi és lelki egészségért

A lélekszerelés egy olyan életvezetési tanácsadás, amely módszerrel segíti mind az adott … probléma megoldását, mind a későbbiek elkerülését.

Tanácsadásnak is hívhatnánk a folyamatot. Mint már sok helyen nyilatkoztam és leírtam a Lélekszerelés sikere mindig attól függ milyen mértékben tudjuk meghívni a Teremtőt a folyamathoz.

Mindezek mellett elmondhatjuk még, hogy maga a folyamat nagyon hatékony, meglehetősen gyors! Ugyanis tudjuk, hogy a segítséget kérő nem csak azt mondja el, mi a baja, annak mi az oka, hanem a megoldást is tudja. Nem csak tudja, el is mondja. Persze nekünk magunknak felismerni a saját dolgainkat, önbecsapásainkat, hazugságainkat elég nehéz. Ehhez kell a Lélekszerelő.

 

Az itt rendezésre kerülő lelki területek egyensúlyba kerülése általában megakadályozza, hogy a betegségek lelki okai kialakuljanak és megbetegedjünk!

Ha a baj forrása megvan, akkor jön a közös munka, a probléma maradéktalan feltárása, a belső konfliktus feloldása, a belső REND létrehozása az Istenivel összhangba hozása és a teljes gyógyulás, vagy a problémás élethelyzet feloldása. Mindez 3-5 alkalom alatt realizálható. Ha nem jutunk eredményre, akkor pár kivételes esettől eltekintve megállapíthatjuk, hogy nem vagyunk alkalmasak a közös munkára. Így nem raboljuk tovább egymás idejét.

Gyors, szembenézős, hatékony, közös munkára számítson aki Lélekszerelésre jön. Megéri. Aki nem csak vár a sült galambra, hanem tenni is kész, a rohamos javulásra és gyógyulásra számíthat. Jelszavunk: Segíts magadon az Isten is megsegít! Ugyan ez csak egy módszer, de meggyőződésem szerint csak ez hoz igazi eredményt. A közös tevékeny együttműködés, mind közöttünk, mind az Isteni erőkkel karöltve!

A lélek gyógyítása a saját felelősségünk, mellyel elkerülhetjük a betegségek kialakulását és teljesebb életet élhetünk.

Egy alkalom 1-1,5 óra, de nincsen percre kimérve az idő, így érdemes ráhagyni.

A találkozások száma: 3-5.
A találkozás díja: 15.000,-

Ha kedvet kapott a lélekszereléshez, keressen szabad időpont ügyében telefonon! 06-70 33-54-114


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail