Tanfolyamok

A tudatos élet nem más, mint hogy jelen vagyunk az életünkben, a pillanatban és nem zsigeri válaszokat adunk az élet kihívásaira, hanem tudatában vagyunk és felelősséget vállalunk tetteinkért. – Somogyi Péter


Holdként fényben

NŐ újratöltve – Holdként fényben

Ezen a tanfolyamon tisztázzuk a teremtés rendjéből adódó sajátosságokat NŐI SZEMMEL, és azokat a szabályokat, amelyeket betartva esélyünk lesz egy kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítására és fentartására, úgy hogy mindkét fél átélhesse a legnagyobb csodát, az eggyéválást, a teljességet, amelyben biztonságra és boldogságra talál.

Bővebben

Napszerűen férfiasan

Napszerű férfi? Napjainkban? – Napszerűen férfiasan

Ezen a tanfolyamon tisztázzuk a teremtés rendjéből adódó sajátosságokat FÉRFI SZEMMEL, és azokat a szabályokat, amelyeket betartva esélyünk lesz egy kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítására és fenntartására, úgy hogy mindkét fél átélhesse a legnagyobb csodát, az eggyé válást, a teljességet, amelyben biztonságra és boldogságra talál.

Bővebben

Életed útja tanfolyam

Életed útja

Úgy élsz, ahogyan szeretnél? Fantasztikus ütemben, az általad kívánt irányban alakul az életed? Tudod, hogy merre indulj? Határozott céllal haladsz az utadon, tökéletes belső nyugalommal? Ha esetleg nem tökéletes a folyamat, akkor itt a helyed. Megvizsgáljuk a Rád rakódott rétegeket, a rossz szokásaidat, tévhiteidet, hogy ezeket felismerve lemondhass róluk és végre a saját életedet éld!

Bővebben

Hozott valóság

Hozott valóság

Ahhoz viszont, hogy minden a terveink szerint alakuljon, néha felül kell vizsgálnunk a szokásainkat, főleg az öntudatlanokat, a teljes változtatáshoz. A tanfolyamon ezeket ismerjük fel és változtatjuk meg, egyénre szabva, a teremtés szabályai szerint haladva.

Bővebben

Lélekszerelés Oskola

Lélekszerelés Oskola

Mire számíthatunk egy lélekszereléssel foglalkozó OSKOLÁBAN? Rengeteg önismeretre. Istenre. Isten tenyerére. A vele való állandó, folyamatos kapcsolatra. A jelek felismerésének képességére. Az energia kezelésére, szerelésre (gyógyításra), mindegy, hogy testi vagy lelki bajról van szó, látszólag. Teljes módszert tanulunk, arról, hogyan lehet a teljességben élve másokon segíteni.

Bővebben

Betegségek lelki okai

Betegségek lelki okai

Ezen a tanfolyamon azt vizsgáljuk, hogy hogyan működik a betegség, mint figyelmeztetés, mint jelzés és hogyan segít minket életünk átalakításában, azért hogy a számunkra megfelelő és fontos eredményeket el is érjük. Az első alkalommal, a beetgséggel foglalkozunk, mint jelzőrendszerrel, mint az egyik segítőnkkel.

Bővebben

Félelmek - félségek önfejlesztő kurzus

Félelmek – félségek önfejlesztő kurzus

Életünk során többször esünk KÉT-ségbe, kerít minket hatalmába a FÉL-elem. Rögtön láthatjuk, hogy ebben az állapotunkban, ha félünk, akkor nem vagyunk egészek, kiestünk a teljességből. Ez a kibillent állapot az okozója minden lelki bajunknak és betegségünknek. A foglalkozások során nehezített hegyi túrán veszünk részt, melynek során megismerjük a félelmeinket, a kétségeinket.

Bővebben

Teremts új világot magadnak

Teremts új világot magadnak

Elégedetlen vagy a dolgok alakulásával? Vannak céljaid, de nem tudod elérni őket? Van olyan területe az életednek, ahol, még azt se tudod eldönteni, hogy merre indulj? Előfordul, hogy nagyon vágysz valamire, de soha sem azt kapod amit vársz?

Bővebben

Egyenrangúság a párkapcsolatban

Egyenrangúság a párkapcsolatban

Megtaláltad az igazit, dúl a szerelem, de nem szeretnél elveszni benne? Régóta társak vagytok és elkezdődtek a gondok a mindennapi tettek mezején?

Bővebben

Tudd meg magadról - önismeret és önfejlesztés

Tudd meg magadról

Megtaláltad az igazit, dúl a szerelem, de nem szeretnél elveszni benne? Régóta társak vagytok és elkezdődtek a gondok a mindennapi tettek mezején?

Bővebben

Nem sikerül, pedig eldöntötted, teszel érte?

Nem sikerül, pedig eldöntötted, teszel érte?

Azt gondolod a sikeres teremtéshez csodák kellenek? Hosszú és kemény munka eredménye a siker? Tévedsz! Csupán arra van szükség, hogy tudd, mi a teremtés menete.

Bővebben


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail