Egyéni szerelés

egyéni lélekszerelés - a testi és lelki egészségért

A Lélekszerelés egy olyan “életvezetési tanácsadás”, amely, módszerrel segíti mind az adott … probléma megoldását, mind a későbbiek elkerülését. Gyorsítja a betegségekből való felgyógyulást, illetve akadályozza azok kialakulását, visszatérését. Minden lelki okával, a kialakulás okával, annak feltárásával és igény esetén a feloldásával foglalkozik. Egy jó módszer, amit el is tanulhatsz, hogy egyedül is boldogulj!

A Lélekszerelés minden esetben, egyénre szabott megoldást és választ ad! 

Tanácsadásnak is hívhatnánk a folyamatot. Mint már sok helyen nyilatkoztam és leírtam a Lélekszerelés sikere mindig attól is függ milyen mértékben tudjuk meghívni a Teremtőt a folyamathoz. Több síkú kezelés, amely energetikai módszereket is alkalmaz. Valójában nem ismerünk olyan esetet, amikor nem segíthet. Csupán a közös munka, az együttműködés hiánya hoz kudarcot.

Mindezek mellett elmondhatjuk még, hogy maga a folyamat nagyon hatékony, meglehetősen gyors! Ugyanis tudjuk, hogy a segítséget kérő nem csak azt mondja el, mi a baja, annak mi az oka, hanem a megoldást is tudja. Nem csak tudja, el is mondja. Persze nekünk magunknak felismerni a saját dolgainkat, önbecsapásainkat, hazugságainkat elég nehéz. Ehhez kell a Lélekszerelő.

 

Az itt rendezésre kerülő lelki területek egyensúlyba kerülése általában megakadályozza, hogy a betegségek lelki okai kialakuljanak és megbetegedjünk!

Ha a baj forrása megvan, akkor jön a közös munka, a probléma maradéktalan feltárása, a belső konfliktus feloldása, a belső REND létrehozása az Istenivel összhangba hozása és a teljes gyógyulás, vagy a problémás élethelyzet feloldása. Mindez 3-5 alkalom alatt realizálható. Ha nem jutunk eredményre, akkor pár kivételes esettől eltekintve megállapíthatjuk, hogy nem vagyunk alkalmasak a közös munkára. Így nem raboljuk tovább egymás idejét.

Gyors, szembenézős, hatékony, közös munkára számítson aki Lélekszerelésre jön. Megéri. Aki nem csak vár a sült galambra, hanem tenni is kész, az rohamos javulásra és gyógyulásra számíthat. Jelszavunk: Segíts magadon az Isten is megsegít! Ha megteszed a magadét, akkor az Úristen természetesen hozz teszi a saját részét! Ugyan ez csak egy módszer, de meggyőződésem szerint csak ez hoz igazi eredményt. A közös tevékeny együttműködés, mind közöttünk, mind az Isteni erőkkel karöltve!

Ha eddig senkivel sem jutottál eredményre, akkor is keress bizalommal! Tegyünk egy próbát! A magyar utolsó ítéleti nép. A saját módszerünk, lehet utolsó ítéleti megoldás is. Olyan megoldás, amely mint utolsó lehetőség is segíthet.

A lélek gyógyítása a saját felelősségünk, mellyel elkerülhetjük a betegségek kialakulását és teljesebb életet élhetünk.

Egy alkalom 1-1,5 óra, de nincsen percre kimérve az idő, így érdemes ráhagyni.

A találkozások száma: 3-5.
A találkozás díja:

személyesen Budapesten: 25.000,- (az elsőnek a személyes találkozást javaslom, minden esetben)

online: 20000,- (nagy távolság esetén, pl más földrész, ország, …, illetve más akadályok esetén)

A két verzió keverhető és kialakítás alatt van a Visegrád környéki kezelő hely is.

díjmentes: A gyógyulás 5 lépésben tudáscsomag. Iratkozz fel és heti ütemezéssel küldjük a lépéseket. A feliratkozás után, ellenőrző lépésre is szükség van, így az első sorokat, ha nem érkeznek meg, érdemes a spamek között is keresni.

illetve a you tube csatornák:

Lélekszerelés: https://www.youtube.com/@Lelekszereles ,

a Lélekszerelés11: https://www.youtube.com/@lelekszereles11

és a podcast anyagaim: Lélekszerelő (Podbean app)

Ha kedvet kapott a lélekszereléshez, keressen szabad időpont ügyében telefonon! 06-70 33-54-114


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail