Egyéni szerelés

egyéni lélekszerelés - a testi és lelki egészségért

Egy nagyszerű együttműködést ajánlok Neked!

Ma már mindenki foglalkozik önismerettel, jár valamilyen utat, olvas könyveket, hallgat, néz anyagokat. Ez nagyon örvendetes tény. Mégis újra és újra érezzük, van itt még valami. Valami amit nem ismerünk fel, ami még akadályozhat minket a haladásban. Ilyenkor beáll egy fajta bizonytalanság, tanácstalanság, merre is induljak tovább, hol keressek, mit…

Miben tudok segíteni? Egy új nézőpontban, egy új összefüggésben és főleg abban, hogy megtaláljuk az elakadásod okát. Ahol nem látsz meg valamit, illetve hogy hogyan és hol keresd…

Innen aztán, mehetsz a magad módszerével tovább, illetve választhatod azt is, hogy az én segítségemmel, a lélekszerelés módszerével oldjuk fel az elakadást.

A régebbi leírás is éppen úgy érvényes és helytálló. 🙂

A Lélekszerelés egy olyan “életvezetési tanácsadás”, amely, módszerrel segíti mind az adott … probléma megoldását, mind a későbbiek elkerülését. Gyorsítja a betegségekből való felgyógyulást, illetve akadályozza azok kialakulását, visszatérését. Minden lelki okával, a kialakulás okával, annak feltárásával és igény esetén a feloldásával foglalkozik. Egy jó módszer, amit el is tanulhatsz, hogy egyedül is boldogulj!

A Lélekszerelés minden esetben, egyénre szabott megoldást és választ ad! 

Tanácsadásnak is hívhatnánk a folyamatot. Mint már sok helyen nyilatkoztam és leírtam a Lélekszerelés sikere mindig attól is függ milyen mértékben tudjuk meghívni a Teremtőt a folyamathoz. Több síkú kezelés, amely energetikai módszereket is alkalmaz. Valójában nem ismerünk olyan esetet, amikor nem segíthet. Csupán a közös munka, az együttműködés hiánya hoz kudarcot.

Mindezek mellett elmondhatjuk még, hogy maga a folyamat nagyon hatékony, meglehetősen gyors! Ugyanis tudjuk, hogy a segítséget kérő nem csak azt mondja el, mi a baja, annak mi az oka, hanem a megoldást is tudja. Nem csak tudja, el is mondja. Persze nekünk magunknak felismerni a saját dolgainkat, önbecsapásainkat, hazugságainkat elég nehéz. Ehhez kell a Lélekszerelő.

 

Az itt rendezésre kerülő lelki területek egyensúlyba kerülése általában megakadályozza, hogy a betegségek lelki okai kialakuljanak és megbetegedjünk!

Ha a baj forrása megvan, akkor jön a közös munka, a probléma maradéktalan feltárása, a belső konfliktus feloldása, a belső REND létrehozása az Istenivel összhangba hozása és a teljes gyógyulás, vagy a problémás élethelyzet feloldása. Mindez 3-5 alkalom alatt realizálható. Ha nem jutunk eredményre, akkor pár kivételes esettől eltekintve megállapíthatjuk, hogy nem vagyunk alkalmasak a közös munkára. Így nem raboljuk tovább egymás idejét.

Gyors, szembenézős, hatékony, közös munkára számítson aki Lélekszerelésre jön. Megéri. Aki nem csak vár a sült galambra, hanem tenni is kész, az rohamos javulásra és gyógyulásra számíthat. Jelszavunk: Segíts magadon az Isten is megsegít! Ha megteszed a magadét, akkor az Úristen természetesen hozz teszi a saját részét! Ugyan ez csak egy módszer, de meggyőződésem szerint csak ez hoz igazi eredményt. A közös tevékeny együttműködés, mind közöttünk, mind az Isteni erőkkel karöltve!

Ha eddig senkivel sem jutottál eredményre, akkor is keress bizalommal! Tegyünk egy próbát! A magyar utolsó ítéleti nép. A saját módszerünk, lehet utolsó ítéleti megoldás is. Olyan megoldás, amely mint utolsó lehetőség is segíthet.

A lélek gyógyítása a saját felelősségünk, mellyel elkerülhetjük a betegségek kialakulását és teljesebb életet élhetünk.

Egy alkalom 1-1,5 óra, de nincsen percre kimérve az idő, így érdemes ráhagyni.

A találkozások száma: 3-5.
A találkozás díja:

személyesen Budapesten: 25.000,- (az elsőnek a személyes találkozást javaslom, minden esetben)

online: 25000,- (nagy távolság esetén, pl más földrész, ország, …, illetve más akadályok esetén)

személyesen Dunabogdányban: 25000,- .

díjmentes: A gyógyulás 5 lépésben tudáscsomag. Iratkozz fel és heti ütemezéssel küldjük a lépéseket. A feliratkozás után, ellenőrző lépésre is szükség van, így az első sorokat, ha nem érkeznek meg, érdemes a spamek között is keresni.

illetve a you tube csatornák:

Lélekszerelés: https://www.youtube.com/@Lelekszereles ,

a Lélekszerelés11: https://www.youtube.com/@lelekszereles11

és a podcast anyagaim: Lélekszerelő (Podbean app)

Ha kedvet kapott a lélekszereléshez, keressen szabad időpont ügyében telefonon! 06-70 33-54-114


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail