Betegségek lelki okai

Betegségek lelki okai

Napjainkban egyre népszerűbb elmélet az, amely szerint a betegségeknek lelki okai is lehetnek. Én ennél tovább megyek. Nem csak lehetnek, hanem vannak! Mindegyiknek, kivétel nélkül. Beleértve a lábtörést is. A helyzet azért ennél sokkal „jobb”, mert nem csak a betegségeknek, hanem minden történésnek a környezetünkben „lelki” oka van. Lelkinek nevezzük, jelen esetben az érzelmi és gondolati dolgokat egyaránt.

MINDENNEK LELKI OKA VAN! Jelzéseket is ennek megfelelően kapunk. Az Istennel folytatott egészséges kommunikáció azt eredményezi, hogy az életünk az esetek nagyobb részében „probléma” mentesen, vagy legalább is működő megoldások mentén halad, bármi is történjen velünk.


A tudatos élet nem más, mint hogy jelen vagyunk az életünkben, a pillanatban és nem zsigeri válaszokat adunk az élet kihívásaira, hanem tudatában vagyunk és felelősséget vállalunk tetteinkért. – Somogyi Péter


Ezen a tanfolyamon azt vizsgáljuk, hogy hogyan működik a betegség, mint figyelmeztetés, mint jelzés és hogyan segít minket életünk átalakításában, azért hogy a számunkra megfelelő és fontos eredményeket el is érjük. Az első alkalommal, a betegséggel foglalkozunk, mint jelzőrendszerrel, mint az egyik segítőnkkel. Megismerjük a természetét, működését. A további foglalkozásokat betegségekre bontjuk. Megnézzük az általános tudnivalókat a témával kapcsolatban, majd rátérünk az egyéni kérdésekre. Az egyéni eseteknél a kiderített problémához megoldást is mellékelünk. 🙂

Időtartam: 24 óra vagy 3 nap
Ár: 50000,- + fa

ha 1 napos, akkor az ára 25.000,- + fa, Ft

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezik, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeli az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezik egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezik egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönne el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail