Egyenrangúság a párkapcsolatban

Egyenrangúság a párkapcsolatban

Megtaláltad az igazit, dúl a szerelem, de nem szeretnél elveszni benne? Régóta társak vagytok és elkezdődtek a gondok a mindennapi tettek mezején? Nem teszi meg hiába kéred? Teszi, de lassan? Hiába fejezed ki a kívánságaidat? Beleszürkültél a mindennapokba, a sok teher alatt már nem találod az örömödet? A közös örömök is hiányoznak?

Ha van kapcsolatod, akkor fontosak a szerepek, és jó tudni, kinek meddig érjen a takarója, kinek mi a dolga a kozmikus rend szerint.

Nincs előtted pozitív minta? Hiányzik az útmutató? Elbizonytalanodott a belső hangod? Jó lenne pár sarokpont amihez igazodhatsz, illetve igazodhattok mindketten? Örülnél, ha az utatok EGY irányba, közösen haladna? Hogyan lásd meg, milyen lehet a közös utatok?

Ha még előtte vagy a választásnak, akkor pedig azért jó tudni a rend adta kereteket, hogy igaz szívvel merj vágyni egy igazi szakrális alapú beteljesedett kapcsolatra. (Hiszen az őszinte vágy teremt!) Illetve tudjad mire kell figyelned a választásnál.

Érdemes tudnod hogyan célszerű alakítanotok a kapcsolatotokat, hogy az fejlődjön, a TELJESSÉG felé haladjon, folyamatosan fejlődve, kapcsolódva, úgy, hogy mindenki kiteljesedjen a nemi szerepében és a kapcsolat beteljesedjen az igaz szerelemben.

Célszerű figyelnünk a lelki gyógyulásunkra párkapcsolati területen, hogy ne kapjunk például: nemi, hugyúti illetve vese betegséget.

Jöhettek párban, illetve egyedül. Lesz sok tisztázás. Kigyomláljuk a félreértéseket. Megtudjuk, mikor vagyunk igazán őszinték. Mi a különbség, a szeretet és az üzlet között. Megfigyeljük, mi a megérzés, az érzés és milyen a megfelelés kényszeres gondolat-érzelmi hullámzás.

Belehallgatunk a hagyományba, kiemelve annak időszerűségét, tisztázva a félreértéseket, a döntés, a felelősség, a feladatok és a személyes szabadság ügyében. Megbeszéljük ki a főnök, ki, kinek és mikor engedelmeskedik… 🙂

A viccet félretéve, lesz alap tananyag, lesznek kérdések, mindkét irányba és ígérem válaszok is. 🙂

Őszinte tényfeltáró hétvégére számíts, ahol személyre szabott útmutatót is kapsz, ha igényled.

A hétvége díja 45000,- + fa, Ft.

A következő tanfolyam:  február 18-19. Budapest

Jelentkezni 10000,-Ft előleg megfizetésével és a lenti űrlap kitöltésével lehet.

Somogyi Péter - Lélekszerelő

 

Somogyi Péter, Lélekszerelő, hagyatékőrző, a LÉLEKSZERELÉS módszer kialakítója, a gyors és hatékony megoldások embere. Precíz pontos felismerés és Huszárvágás jellegű gyors megoldás az, amire számíthatsz. MÓDSZERT KAPSZ, AMIT KÉSŐBB ÖNÁLLÓAN IS HASZNÁLHATSZ. Mottója: „Segíts magadon az Isten is megsegít! Hajrá, TEGYÜK meg a magunkét!”

 

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezel, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeled az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezel egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezel egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönnél el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail