Életed útja

Életed útja tanfolyam

Úgy élsz, ahogyan szeretnél? Fantasztikus ütemben, az általad kívánt irányban alakul az életed? Tudod, hogy merre indulj? Határozott céllal haladsz az utadon, tökéletes belső nyugalommal? Ha esetleg nem tökéletes a folyamat, akkor itt a helyed. Megvizsgáljuk a Rád rakódott rétegeket, a rossz szokásaidat, tévhiteidet, hogy ezeket felismerve lemondhass róluk és végre a saját életedet éld!

Jössz valahonnan és tartasz valahová. Van terv és megvalósulás. Milyen szabályok érvényesek ránk? Hogyan alkotta meg a Teremtő a világot ebből a szempontból? Mi a Te személyes utad? Mire figyelj és mit tegyél. Ezen az egész napos foglalkozáson ezekről lesz szó. Ha figyelmesen és nyitottan velünk tartasz, akkor megtudhatod, merre vezet a személyes utad, itt és most, ebben az életedben, úgy, hogy elhelyezzük a világ fejlődési rendjében is.

Várunk mindenkit szeretettel!

Időtartam: 8-12 óra vagy 1-1,5 nap
Ár: 25.000,- + fa a plusz fél nap további 10.000,- + fa, ha többen jöttök

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezik, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeli az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezik egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezik egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönne el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail