Gyógyulás 5 lépésben

Miért kérd a Tudásanyag a gyógyuláshoz csomagot?

Szereted, ha magad is eligazodsz az egyes témákban? Van kedved egyedül egy útmutató alapján eredményt elérni? Jó érzés tölt el, ha betartva egyes irányelveket magad is sikeresen legyőzheted a betegséged? Akkor erre a tudásanyagra van szükséged.

Gyógyulás 5 lépésben

Ne számíts szájbarágós útmutatásra, hiszen nincsen is szükséged rá. Inkább bízz abban, hogy magad is képes vagy a gyógyulásra, néhány szabály betartásával! Iratkozz fel és megkapod azt az útmutatót, amely átsegít a gyógyulással kapcsolatos elakadásokon. Ha mégis elakadnál, kezd el elölről átvenni a lépéseket. Biztosan kihagytál valamit, vagy nem voltál elég alapos. Ha azonban betartod az útmutatót és alkalmazod az oda leírtakat, gyógyulásban lehet részed. Beindul az öngyógyítás. Ráadásul, minden esetben, minden betegségre alkalmazhatod. Ha mindezek ellenére sem boldogulsz, még mindig kérhetsz segítséget tőlem, vagy mástól. Minden esetre megpróbáltad és egy komolyabb önismereti szintre léptél. Megéri!

A testi-lelki egészség, összefügg, szét nem választható. Ugyan a lelki folyamatok okoznak testi tüneteket, de a test egészségesen tartása is visszahat a lélekre.

Köszönöm a bizalmadat!


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail