NŐ újratöltve – Holdként fényben

Holdként fényben

 

A teremtés rendjében a hetedik nap után megjelenik a férfi és a nő. Az utóbbi pár száz évben, valamint az utóbbi pár ezer évben bizonyos érdekek mentén tévedések terjedtek el az emberek között. Ezek következtében, ezt megtanulva ma rengeteg a bizonytalanság mindkét nemben, ami a szerepek eltolódásához és egy teljesen káoszos világhoz vezet.

Ezen a tanfolyamon tisztázzuk a teremtés rendjéből adódó sajátosságokat NŐI SZEMMEL, és azokat a szabályokat, amelyeket betartva esélyünk lesz egy kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítására és fenntartására, úgy hogy mindkét fél átélhesse a legnagyobb csodát, az eggyéválást, a teljességet, amelyben biztonságra és boldogságra talál.

Itt mindezeket női szemmel vizsgáljuk, kiemelve a női szerepeket, a rájuk vonatkozó egyedi helyzetekkel együtt. Azt, hogyan lehetünk befogadók, támogatók. Mi az, amiben nekünk célszerű lépnünk, mi az, amit jobb ha a társunkra hagyunk, megtartva a tiszteletet mindkét irányba. Külön kiemelve, mi a módja annak, hogy az oly gyakori túlterheltségen is úrrá legyünk.

Megvizsgáljuk, hogy mi vezet oda, hogy biztonságban érezzük magunkat. Kiemelve a megfelelő társ megtalálásához és megtartásához szükséges viselkedési formákat, hogy közben ne veszítsük el vagy adjuk fel magunkat.

Az előre kiadott feladatot feldolgozva személyre szabott útmutatást adunk minden jelentkezőnek. A személyes hangulatot pedig a kis létszámú csoportok is garantálják.

Időtartam: 8 óra vagy 1 nap
A tréning ára: 25.000,- + fa, Ft

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezik, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeli az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezik egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezik egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönne el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail