Hozott valóság

Hozott valóság

Az életben kettő féle dolog van, ami befolyásolja azt, ami történik velünk. Az egyik azon dolgok összessége, amit tudatosan teszünk, illetve döntünk. A másik csoport a tudattalan világából származik és jó vagy számunkra rossz irányba alakítja az életünket. Ezek vagy a mögöttes tudatunkból vagy a tudatalattinkból származnak. Főleg akkor fontos ezen utóbbiakat felismerni és feloldani, ha vannak olyan dolgok az életünkben, amelyek nem haladnak, bármennyire is szeretnénk. Ahhoz viszont, hogy minden a terveink szerint alakuljon, néha felül kell vizsgálnunk a szokásainkat, főleg az öntudatlanokat, a teljes változtatáshoz. A tanfolyamon ezeket ismerjük fel és változtatjuk meg, egyénre szabva, a teremtés szabályai szerint haladva.

Célszerű figyelnünk a lelki gyógyulásunkra a teremtés területen, hogy ne kapjunk például: emésztőszervi, légúti betegséget.

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezik, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeli az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezik egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezik egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönne el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail