Huszárvágás – könyv

Huszárvágás könyv - Gondolatok a lélekszerelőtől2012 március 1. Nevezetes nap. Ezen a napon kezdtem el írni, rendezni az első könyvem. 2002 óta dédelgetem magamban a könyvírás gondolatát. Nem ment. Hiába tudtam, hogy meg kell írnom a könyvet, mégse vitt rá a lélek. Hogy miért? Egyszerű az oka. Nem tudtam magamat elképzelni, mint írót. Mint egy olyan embert, aki könyvet ír, akinek könyve van, könyve jelent meg. Olyan dolog volt, amit nem tudtam sem elképzelni, sem elhinni. Nem tűnt olyannak a kép, amelybe Somogyi Péter belefér. Nem is álltam neki. Főleg mert korábban a másik oldalon álltam, magam is adtam ki könyvet. Mások írásait.

Először, hogy kiderüljön számomra, van-e lehetőség a könyvírásban, abból a szempontból, hogy másnak készül, általam, egy hosszabb írott mű, megszondáztattam egyes véleményeimet. A közönség a www.asztroweb.hu olvasói tábora volt. Pár vitával, de többnyire tetszéssel fogadták a véleményemet. A rövid, de sokrétű írásoknak aztán blogot nyitottam, lelekszereles címen. Ide tettem fel az írásokat, amiket az aztrowebre írtam és az újakat is. Közben felkértek az EzoTér részéről cikkírásra. Majd a Pozitív gondolkodók lapjába is írtam, sőt az Ezoportába is. Mindezek a cikkek és az egyéb gondolataim elkezdtek gyűlni a blogon. Idővel azt vettem észre, hogy nem csak írom a blogot rendületlenül, hanem olvassák is. Így aztán, több forumon is megosztottam némelyiket.

Persze, nem ezek voltak az első lépések. A korábban saját kiadású MAGYART Hírek Programajánló, olvasókat üdvözlő, Köszöntő-jét is én írtam, hónapról, hónapra. Ezek az írások azonban inkább társadalmi jellegű témákat érintettek, míg a blog témáit, inkább az egyén, az egyén és az Isten viszonya, az ember-ember kapcsolata ihlette.

Gyűltek az írások, évről évre. Most pedig eljött a pillanat, hogy belevágjak az általam olyan fontosnak tartott MEGOSZTÁS egy újabb szakaszába, egy könyv megjelentetésébe. Egyenlőre az eddig megszületett írások gyűjteménye kerül a Tisztelt Olvasó kezébe. A későbbiekben azonban várható, egy-két téma köré csoportosított gondolatmenet, könyv formában történő megjelenítése. Remélem a mostani kiadás erősíti majd bennem azt a képet, amely szerint Somogyi Péter, mint író is megállja a helyét. Elrémíteni senkit sem akarok, ezért igérem, csak valós mondanivaló esetén zaklatom majd Önöket újabb írásokkal, könyvekkel.

Ebben a könyvben a korábbi írásaim változatlanul kerülnek megjelenítésre. Amennyiben tévedés volt a korábbi írásban és azt javítom, akkor megfelelően ki fogom emelni, hogy észre lehessen venni a változtatást. Minden ilyen eset ellenére úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy az eddig felgyülemlett, megosztásra szánt gondolatok egy része, tematikusan összerendezve, megjelenjen. Megérett a helyzet a nyomtatott formában történő megosztásra. Fontosnak tartom, hogy a borító, a lapok és a betűk összessége, formát biztosítson a gondolataimnak. Olyan rendezett formát, amelyet az olvasó egy helyen tarthat és tudhat. Ahonnan, ha kell erőt és tanácsot meríthet, a kiválasztott témában, parttalan keresgélés helyett. Nem utolsó sorban, szándékomban áll nyomot hagyni a mai digitális világon túlmutatóan, a hagyományos értékközvetítő területen. Annál is inkább, mert számomra fontos és útmutató a magyar hagyomány. Ha pedig merítünk a hagyományból, akkor abból következően is helytálló a hagyományos megosztási forma alkalmazása, egy könyv megjelentetése.

Jó olvasást!

Somogyi Péter
Lélekszerelő

Megrendelés

A könyv ára: 5000 Ft plusz szállítás

A leggyorsabban úgy juthat/juthatsz a könyvhöz, ha a

https://sorsforditostudio.hu/termek/somogyi-peter-huszarvagas-lelekszereles/

oldalon rendeli/rendeled meg!

Bizalmadat köszönöm!

Kérjük minden mezőt töltsön ki, valamint – az egyszerűbb adminisztráció érdekében – arra a névre rendelje meg a könyvet, amilyen névvel utalni fog!

Általános info mikor és hogy kapja meg a könyvet stb.

  Neve:

  Email címe:

  Telefonszáma (hogy bármilyen esetben tudjuk értesíteni):

  Szállítási cím:

  Város:

  Utcanév, házszám:

  Irányítószám:

  Megjegyzés (nem kötelező):


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail