Ima és böjt Magyarországért

Ima és böjt Magyarországért

Szerednyei Béla színművész ötlete alapján Ima és böjti SZERT tartunk Dobogókőn a tavaszi keresztény böjt ideje alatt egy vasárnapi napon.

Összegyűlünk a Zsindeyesnél és együtt elsétálunk a Mária kegyhelyre. Itt imát mondunk és egy böjti cselekedetet ajánlunk fel Országunk felemelkedéséért. A SZER után túra keretében meglátogatjuk a Ferenczi sziklát és megmártózunk az ottani energiákban. Ha valaki úgy gondolja, a túra nehézségeit és élményeit is felajánlhatja.

A böjt lehet léböjt, 3-5-7 napos. De bármilyen önkéntes lemondás is megteszi. A lényeg az, hogy az áldozatunkat ajánljuk fel az Istennek!

Mi a következőt kérjük:

„Kérjük és hálásan köszönjük Istenünk, hogy engesztelő áldozatunk következtében segíted vezetőink és mindannyiunk tisztánlátását. Segítesz, hogy felismerjük mi a helyes, és bátorságot, erőt adsz a megtételéhez! Segíted a helyes út megtalálását és a kitartó, következetes, bátor cselekedeteinket, amellyel végig megyünk rajta! Add, hogy NE tudjanak minket félrevezetni, akik nem a Te utadat járják! Köszönjük a nemzet ébredését, az egyéni és a közösségi felelősségvállalást, amelynek következtében utódainkra egy olyan élhető MAGYARORSZÁGOT hagyunk, amire egész Európa büszke lehet!

Legyen Uram a Te akaratod szerint!”

Természetesen ez alakítható, kiegészíthető, saját szavainkkal is kifejezhető.

A szer keretein belül, Dobogókőn a következőket tesszük: (CSAK JAVASLAT)

 1. Elénekeljük a Boldogasszony anyánk régi magyar himnuszt
 2. Imádkozunk: Miatyánk a HAGYATÉKBÓL, Angyali üdvözlet (A bűnösökért kifejezés mellőzésével)
 3. Felolvasás a HAGYATÉKBÓL (első történet, mikor lesz újra boldog a magyar – Bogát beszélgetése – és az utolsó történet imája)
 4. Erőteret hozunk létre (gömböt készítünk középre)
 5. Megtesszük a felajánlást: Istenem felajánlom a következő pl. „7 napos léböjtömet” a következőkért: fenti hálaadás, amit mindenki kiegészíthet magában, erre időt hagyunk.
 6. A felajánlásainkért kapott Isteni erőt belehelyezzük AZ erőtérbe, majd elképzeljük, hogy az tűzhányóként kitör és az áldás, az erő védőernyő szerűen visszahullik az egész NAGYMAGYARORSZÁGRA és minden lakósra.
 7. Megkérjük a Teremtőt, vigyázza lépteinket, áldása és Babba Mária szeretete kísérjen minket.
 8. Elmondjuk a két imát és elénekeljük a himnuszt, majd a székely himnuszt
 9. A Szer után, szintén felajánlható túra kezdődik, ca. 3,5 óra.

A szer alatt körben állunk, egymás kezét fogjuk. Ha nagy a létszám, koncentrikus köröket alkotunk. A szert vezénylő szerintünk a legkülső körben álljon.

Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

Isten áldásával!

A böjt kezdete után telihold körüli hétvégi vasárnap

Jelentkezés:

Az űrlap kitöltésével jelentkezhet a szertartásra. Az esemény közeledtével emailben küldjük a részleteket.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail