Lélekszerelés Oskola

Lélekszerelés Oskola

Még van hely a padokban… 🙂 Ha van kedved tanulni, mert egymástól lehet, szeretettel várlak. Nem biztos, hogy én tudok mindent a legjobban. 🙂 Az se biztos, hogy minden új lesz amit mondok, SŐT, de egy új látásmódot, összefüggésrendszert biztosan mutatok, amely megkönnyíti az életedet és megajándékoz a segítés új formájával. Rátalálhatsz olyan összefüggésekre, amikre nem is gondoltál, pedig a jelenlegi életed része. Ha kérdésed van, NE KÍMÉLJ! Jelentkezni bárkinek lehet. Lehetsz laikus is és “képzett” is. Ami itt fontos azt amúgy is átbeszéljük. Persze ha csak vitatkozni jönnél, azt gondold át… 🙂

Mint az a lélekszerelés vagy a lélekszerelő címszó alatt már olvasható volt, a betegségeket lelki oldalukról közelítem meg. Véleményem szerint minden betegség, sérülés, lelki okok miatt következik be. Még a lábtörés is.

A földi élet egy olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a „helyes” úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével „szerencsére” csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémába.


 • A Lélekszerelő Oskola egy olyan tanfolyam, amelyet akár egy életvezetési tanácsadó képzésnek is nevezhetnénk, mindamellett, hogy tágabb területet foglal magában és a hagyományostól eltérő szemléletmódokat is megmutat.
 • A lélekszerelés során a hangsúly a lelki bajok gyógyításán van, hiszen abból indulunk ki, hogy mindennek van lelki oka.
 • A Lélekszerelés, valójában lélekgyógyítás, amelyet bizonyos személyes indítatások miatt neveztem el szerelésnek, Lélekszerelésnek. Ennek megfelelően a Lélekszerelő egy igazi lélekgyógyító!
 • Minden tanfolyamom, amelyet indítok egy lélekgyógyító folyamat. Tudjuk, ha a lelkünk egyensúlyban van, akkor se betegség, se egyéb életviteli nehézség nem súlyt minket.
 • Az egyes tanfolyamokkal témánként egy lelki életviteli gyógyító folyamatot indítunk el, amely a házifeladatok elvégzésével válik teljessé. Ezért bátran állíthatjuk, hogy ilyenkor lelki életviteli gyógyító tanfolyam zajlik.
 • A segítőket sok esetben terapeutának is nevezik napjainkban. A Lélekszerelő Deák és maga a Lélekszerelő, valójában egy életvezetési terapeuta. A Lélekszerelő Oskola pedig egy életvezetési terapeuta képzésnek felel meg, speciális új információkkal, nézőpontokkal.
 • A segítséget kérő azért érkezik hozzánk, hogy tanáccsal lássuk el. A Lélekszerelő Oskola éppen ezért egy életmód tanácsadó képzés, sepeciális új nézőpontokkal és új összefüggésekkel, amelyek a hatékonyságot hivatottak növelni.

Mire számíthatunk egy lélekszereléssel foglalkozó OSKOLÁBAN?

Rengeteg önismeretre. Istenre. Isten tenyerére. A vele való állandó, folyamatos kapcsolatra. A jelek felismerésének képességére. Az energia kezelésére, szerelésre (gyógyításra), mindegy, hogy testi vagy lelki bajról van szó, látszólag. Teljes módszert tanulunk, arról, hogyan lehet a teljességben élve másokon segíteni. Mindezt a hagyomány mentén, magyarságunk megismerésével együtt tesszük. Figyelve arra, hogy a feladatunkat, mint egyén és mint a közösség tagja is maradéktalanul elvégezzük.

Az oskola 2 évig tart (20 x 2 nap). Rengeteget gyakorolunk majd, mert az Isten Tenyerén folytatott élet, folyamatos. A megéléséhez, erős hit és jó módszerű életmód szükséges. A lélekszerelő képesítéshez, meghatározott számú sikeres szerelés és 3 vizsgaszerelés szükséges. Eléréséhez véleményem szerint minimum 3 év szükséges.

Megtanuljuk:

 • a betegségek lelki okát felismerni,
 • az életvezetési hibát eredményező szokásrendszert felismerni,
 • ezeket a hibákat korrigálni,
 • az étertestben keletkező hibát javítani,
 • a pozitív változást állandósítani,
 • ezek által a betegséget, ijedtséget, félelmet, szerelni (gyógyítani),
 • a beteget új életpályára állítani,
 • a beteg kezébe módszert adni, hogy önállóan is boldoguljon, betegségéből meggyógyuljon, vagy azt megelőzze, vissza ne essen…

Röviden egy állandó teljességgé és eszközzé válunk az Isten tenyerén, akiknek az a dolguk, hogy másokat is felsegítsenek maguk mellé.

Az arra elhivatottságot érzők a szerelést, mint segítő tevékenységet is végezhetik. Ebben segítséget nyújtunk.

A képzés ára

A képzés hétvégenként 30.000,- Ft.
Az előleg 60.000,- Ft, amit a végén vonunk le.

Ha úgy döntesz, hogy előre befizeted az évet, akkor kedvezményt biztosítunk számodra, így a teljes képzés ára neked hétvégenként csak 27.000,- Ft lesz, vagyis így egy év alatt egy teljes hétvégét spórolsz.

A tervek szerint – de erről minden érdeklődőt, jelentkezőt értesítünk mėg –
A következő tanfolyam időpontját az események oldalán találod meg.

 

A felmerülő kérdésekre a kapcsolat űrlapon, illetve a 70 3354 114-es számon kaphatsz információt.

Egy magyar szólással búcsúzom: „Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!”

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezel, meggyorsítod a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeled az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezel egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezel egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail