Napszerű férfi? Napjainkban? – Napszerűen férfiasan

Napszerűen férfiasan

A teremtés rendjében a hetedik nap után megjelenik a férfi és a nő. Az utóbbi pár száz évben, valamint az utóbbi pár ezer évben bizonyos érdekek mentén tévedések terjedtek el az emberek között. Ezek következtében, ezt megtanulva ma rengeteg a bizonytalanság mindkét nemben, ami a szerepek eltolódásához és egy teljesen káoszos világhoz vezet.

Ezen a tanfolyamon tisztázzuk a teremtés rendjéből adódó sajátosságokat FÉRFI SZEMMEL, és azokat a szabályokat, amelyeket betartva esélyünk lesz egy kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítására és fenntartására, úgy hogy mindkét fél átélhesse a legnagyobb csodát, az eggyé válást, a teljességet, amelyben biztonságra és boldogságra talál.

Itt mindezeket férj szemmel vizsgáljuk, kiemelve a férj szerepeket, a rájuk vonatkozó egyedi helyzetekkel együtt. Azt, hogyan lehetünk napszerűek, vezetők, oltalmazók. Mi az, amiben nekünk célszerű lépnünk, mi az, amit jobb, ha a társunkra hagyunk, megtartva a tiszteletet mindkét irányba.

Az előre kiadott feladatot feldolgozva személyre szabott útmutatót adunk minden jelentkezőnek. A személyes hangulatot a kis létszámú csoportok is garantálják.

Időtartam: 8 óra vagy 1 nap
Ár: 25.000,- + fa, Ft

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezik, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeli az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezik egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezik egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönne el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail