Nem sikerül, pedig eldöntötted, teszel érte?

Nem sikerül, pedig eldöntötted, teszel érte?

Sokan tesznek újévi fogadalmat. Te is tettél? Esetleg régebbi elhatározásaid is vannak? Van olyan eldöntött, vágyott dolog az életedben amit nehezen teremtesz meg? Egy ideig halad minden az útján, de aztán elakad? Hiába döntötted el, mégsem sikerül? Hiányzik belőled az erő? Mások folytonosan akadályoznak? Megterveztél mindent lépésről lépsére mégse megy? Haladgatsz, de nem haladsz? A terveid álmok maradnak?

Sokan olvasták a titok című könyvet, vagy látták a filmet. Rengeteg ilyen témájú szuper tanfolyam indult. Sok könyv íródott a témában. Valahogy mégsem azzal van tele a net, vagy a média, de a környezetünkben sem attól hangos, hogy mindenkinek sikerül. Inkább hallunk panaszt, esetleg hangos pozitívkodást, amely minden alapot nélülöz. De a leginkább hangoztatott duma:

„Ennek így kellett lennie…”

Eldöntheted, hová tartozol. A sikertelen panaszkodók, a sikertelen „boldogok” vagy a teszek érte és megteremtem, megelégedett emberek csoportjába.


Az aki nem ismeri önmagát nehezen találja meg az életcélját. Életcél nélkül, cél nélkül pedig lehetetlen a teremtés. – Somogyi Péter


Azt gondolod a sikeres teremtéshez csodák kellenek? Hosszú és kemény munka eredménye a siker? Nehéz küzdelmes élet hoz csak eredményt? Tévedsz! Csupán arra van szükség, hogy tudd, mi a teremtés menete. Ha pedig tudod, mi a menet és elakadsz, akkor a jelek mentén javíts és tegyél! Fontos, hogy felismerd azokat az alap működéseket, amelyek akadályoznak a haladásban. Fontos, hogy képes legyél változni, változtatni!

Ha érdekel a TEREMTÉS pontos menete, az hogyan javíts, ha elakadsz? Ha szeretnéd teremteni a világodat? Ha a kisebb létszámú, de sikeresebb csoportba szeretnél tartozni? Ha megelégedett életet szeretnél élni, akkor érdemes eljönnöd.

A következő tanfolyam:  március 4-5. Budapest

A képzés díja: 24000,-Ft

Jelentkezni 10000,-Ft előleg megfizetésével és a lenti űrlap kitöltésével lehet.

Somogyi Péter - Lélekszerelő

 

Somogyi Péter, Lélekszerelő, hagyatékőrző, a LÉLEKSZERELÉS módszer kialakítója, a gyors és hatékony megoldások embere. Precíz pontos felismerés és Huszárvágás jellegű gyors megoldás az, amire számíthatsz. MÓDSZERT KAPSZ, AMIT KÉSŐBB ÖNÁLLÓAN IS HASZNÁLHATSZ. Mottója: „Segíts magadon az Isten is megsegít! Hajrá, TEGYÜK meg a magunkét!”

 

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezel, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeled az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezel egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezel egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail