Önismereti – “lélek”társas

Spirit - a lélektársas

Egy élettel teli, ragyogó, hol sírást, hol nevetést előhozó játék, ami rólad, az életedről szól.

Választ keresel életed még megoldásra váró kérdéseire? A válasz Benned van – a játék során megtalálhatod.

Az életünk is egy társasjáték. A társas megtanít jól játszani. “Csak” játszunk egy kicsit, és közben nagyot lépünk előre a lelki fejlődésünk útján. Miközben előhozza játszani szerető gyermeki énedet, finoman vezet belső világodban, és segít megtalálni a játék elején általad feltett kérdésre a saját válaszaidat. A társas formáját használja, de egyben túl is lépi annak kereteit, jóval többet ad.

Fejleszti az önismeretet és a kommunikációt, segíti a kapcsolatteremtést, erősíti a közösségi összetartozást. Megtanít jól kérdezni és válaszolni, saját belső hangodra és másokra figyelni, szembesülni és mások tükrébe belenézni. Teret ad, hogy érzéseidet felvállald és megéld. Leképezi jelenlegi helyzetedet, rávilágít az elakadásaidra és a hiedelmeidre, útmutatást nyújt, hogy változtatni tudj, és megerősíti belső értékeidet. Mindezt a teljes bizalom és titoktartás légkörében.

A játékot 2-8 fő játszhatja egy képzett és tapasztalt játékvezetővel. Jelen esetben Velem. 🙂 A játék hossza a csoporttól függ, általában 3-4 óra. A játékot játszhatjuk a megadott időpontokban, de rendelni is lehet, a játék: HÁZHOZ MEGY!

A csoportos játékot követően egyéni konzultációra is lehetőséged van velem.

Részvétel: 8.000 Ft

A programra előzetes jelentkezés szükséges!

A forma könnyed, a tartalom mély.

Várom megtisztelő bizalmatokat, jelentkezéseteket! A megosztással is segítitek a munkámat és társaitok fejlődését!

Jelentkezés


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail