Teremts új világot magadnak

Teremts új világot magadnak

Tökéletes az életed? Minden úgy zajlik, ahogyan szeretnéd? Ne olvass tovább!

Zajlik az életed. Lennének ötleteid, hogyan lehetne még jobb? Van pár dolog, amit szeretnél, de elkerül? Van pár esemény – amely annak ellenére, hogy nem szeretnéd – ismétlődik az életedben? Szeretnél egy útmutatót ahhoz, hogyan teremthetsz magadnak olyan dolgokat, amelyek igazán jobbá teszik az életed? Több örömet szeretnél, kevesebb bosszúsággal? Gyere, itt a helyed, hogy megtudd, amit mindenki tud, tanít, mégis olyan kevés az eredmény. Tanulj meg teremteni.

A világ bizonyos szabályok mentén halad, működik. Ezeket lehet figyelembe venni és nem. Véleményem szerint, ha a Teremtés Rendje szerint működtetjük a világunkat, akkor plusz segítségekre, támogató erőkre számíthatunk, amelyek segítenek elérni a célunkat, céljainkat. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, ismerni kell a TEREMTÉS Rendjét, működését. Amikor ezzel tisztába kerülünk, érdemes kiküszöbölnünk azon hiedelmeinket, tévedéseinket, akár sajátunk, akár családi, vagy társadalmi, amelyek akadályozzák a teremtésünket. Így a helyes reakciókat ismerve, a megfelelő lépéséket megtéve már semmi sem választ el minket attól, hogy számunkra tetszetős világot teremtsünk. HAJRÁ! Mindent bele!

Somogyi Péter - Lélekszerelő

 

Somogyi Péter, Lélekszerelő, hagyatékőrző, a LÉLEKSZERELÉS módszer kialakítója, a gyors és hatékony megoldások embere. Precíz pontos felismerés és Huszárvágás jellegű gyors megoldás az, amire számíthatsz. MÓDSZERT KAPSZ, AMIT KÉSŐBB ÖNÁLLÓAN IS HASZNÁLHATSZ. Mottója: „Segíts magadon az Isten is megsegít! Hajrá, TEGYÜK meg a magunkét!”

Van egy új célod, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá a megvalósításhoz? Olyan életterülettel rendelkezel, ahol semmilyen módon sem tudsz sikert elérni? Kipróbáltál már mindent, ami eszedbe jut, amit tanácsoltak és mégsem éred el a kívánt célt? Minden célodat, nyögve nyelősen, küzdelmek árán, nehézkesen tudod csak megvalósítani? Röviden, összefoglalva: vannak céljaid és azokat könnyedén és lehetőleg rövid idő alatt szeretnéd megvalósítani. Ha mindezek, a helyzetek igazak Rád, vagy hasonló gondokkal küzdesz, itt a helyed!

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezik, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeli az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezik egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezik egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönne el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail