Tudd meg magadról

Tudd meg magadról - önismeret és önfejlesztés

 

Önismereti és önfejlesztő tanfolyam

Tudni szeretnéd, mit miért teszel? Mi irányítja a cselekedeteidet? Ha így vagy úgy érzel, az vajon miért van? Érdekel az élet főbb szabályrendszere, amelyet betartva jobban irányíthatod az életedet?

Megtudhatod, milyen főbb félelmek irányítják az életünket. Kiderítjük, hogyan tudsz ezeken úrrá lenni. Mit célszerű magadon megváltoztatnod, ahhoz, hogy a környezeted is másként viszonyuljon Hozzád.

Megtudod, mi a legfőbb erény. Hogyan és minek a mentén manipulál a környezeted és mit tehetsz a kiküszöbölésére.

Kiderül, hogyan lehet a legkönnyebben teremteni a világodat. Mihez kezd a meglévő párkapcsolatod nehézségeivel, illetve, hogyan válassz hozzád illő társat.

Gyakorlati útmutatót kapsz ahhoz, merre indulj és mit tegyél, hogy elérd a céljaidat.

A foglalkozások hétköznap 6×4 órát vesznek igénybe.

A következő tanfolyam március 8-án kezdődik Budapesten

A foglalkozás díja 60000,- + fa, Ft.

Jelentkezni 20000,-Ft előleg megfizetésével és a lenti űrlap kitöltésével lehet.

Somogyi Péter - Lélekszerelő

 

Somogyi Péter, Lélekszerelő, hagyatékőrző, a LÉLEKSZERELÉS módszer kialakítója, a gyors és hatékony megoldások embere. Precíz pontos felismerés és Huszárvágás jellegű gyors megoldás az, amire számíthatsz. MÓDSZERT KAPSZ, AMIT KÉSŐBB ÖNÁLLÓAN IS HASZNÁLHATSZ. Mottója: „Segíts magadon az Isten is megsegít! Hajrá, TEGYÜK meg a magunkét!”

 

Jelentkezés

Azzal, ha itt jelentkezel, meggyorsítja a folyamatot. Ugyanis két módon lehet részt venni egy tanfolyamon.

 1. Figyeled az események rovatot és ott a meghirdetés szerint jelentkezel egy-egy tanfolyamra. Ez folyamatos figyelmet igényel, vagy esetleg a megfelelő tanfolyam elmulasztásához is vezet.
 2. Jelentkezel egy tanfolyamra, megjelölve, hogy milyen időbeosztás lenne a legelőnyösebb. Ezt a jelentkezést regisztráljuk és ha megfelelő mennyiségű jelölt van, akkor mi jelentkezünk egy időpont lehetőséggel. Ugyanis szívesen tartunk tanfolyamot felkérésre, igény szerint is.

Ha valaki azt is vállalja, hogy esetleg megszervez egy ilyen tanfolyamot és jelzi nekünk, akkor őt ennek megfelelően keressük fel.

  Név:

  Email cím:

  Telefonszám:

  Milyen konstrukcióban jönnél el szívesebben?


  Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail