EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó 21’07.24-25. Dobogókő

2020 EGY-s-Ég Álom rendezvény

2021 EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó – Dobogókő

A 2020-as esemény után újra megrendezésre kerül az esemény, némi változtatással. Egyrészt 2 napos lett a találkozás. Így több információ fér bele ebbe az időbe. Személyem által erősödik a magyar hagyomány és tudásanyag jelenléte, a rajta keresztül megfejtésre kerülő tudás. A szerevezés immár a legerősebb nő-férfi összefogás mentén valósul meg. Elmondhatom, hogy szinte teljesen megfelel az általam tanított közös teremtés folyamatának. (a “szinte teljesen” azért, mert nem biztos, hogy minden szegletét átlátjuk és uraljuk a folyamatnak)

A program sokrétű. Megjelenik benne Anasztázia, kozmikus tudások, magyar hagyomány, a mindennapokban hasznosítható folyamatok, a kézművesség, a gyermekprogramok, a tűz, a dob, a zene… Sok hangulat, pillanat, felismerés, átélés és tanulás… A lényeg, mint az az alcímben is van:

Itt minden az összefogás, az együttműködés és az összetartozás mentén zajlik!

Gyere el! Vegyél részt! Hozzad el magadat! Egy ajándékot amit szívesen odaadnál valakinek, ezzel célunk van. Hozzál zeneszerszámot, illetve a hangodat. Zenét hallgatunk és zenélünk…

EGYgyütt leszünk! Először 2 napra, de ha tényleg résztveszünk, jelen leszünk, akkor tovább is tart majd ez az EGYgyütt lét!

RÉSZLETEK: www.egyseg-alom.com

Gyertek! Várunk benneteket szeretettel!

Ha terjeszted az megköszönjük. Nem vagyunk netes guruk és korlátlan hirdetési keretünk sincsen.

Köszönjük!

Péter

Fülöp Melinda, Somogyi Péter


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail