Idei tanfolyamok, előadások, műhelyek

A következő időkben a következő alkalmakkor tudunk találkozni és együtt fejlődni. 4 témával készültem.

  1. Felkészülés Karácsonyra – az adventi böjt segítségével, részletek:   https://fb.me/e/655MPOZQt  Nagy a rohanás, könnyű elveszni készülés közben. Hogyan “éljük túl” a Karácsonyt? Hogyan készüljünk fel lélekben is az ünnepre…
  2. A Világ működése másként, részletek:  https://fb.me/e/2XGW3xRf9  Pár alap gondolat, amely egy verziója, annak, hogyan is működik a világ. Ezeket felismerve, jobb döntéseket hozhatsz, könnyebben boldogulhatsz az életedben.
  3. Párosan könnyebb sorozat 1. – Párkeresés napjainkban, részletek:   https://fb.me/e/1GlnWIeJA  Új világ, új eszközök és lehetőségek. De vajon ettől jobb is lett az életünk? Másként jó alakítanunk a sorsunk?
  4. Gyógyulás 5 lépésben műhely, részletek:  https://fb.me/e/6T8vg7nMH  A módszerem, a Lélekszerelés, egy logikai módszer. Nem a tapasztalatok sokaságán alapszik. Eltanulható gondolkodás. Ennek a fő gerincét, a legfőbb útmutatót beszéljük át.

Mindegyik esetben, ha elhozod a nehézségedet, akkor annak megoldásával térhetsz haza. Tudni fogod, mit kell tenni, csak rajtad áll, megteszed-e és átalakul-e az életed. Légy bátor, gyere el és tudd meg, mi a teendőd!

Sok hely nincs, így jelentkezz mielőbb!

Várlak szeretettel! Ha kérdésed van, hajrá! Ha nem teszed fel, nem tudom  megválaszolni! Tudod, mint a maci és a halállista esetében: “- és nem húznál ki? – De igen.” 🙂

írásban: lelekszereles11@gmail.com címen, vagy a 06703354114 -es számon. Hogyan biztosíthatod a helyedet? Az egyes eseményeknél olvashatod.

 


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail