Lelki okok csoportok – Régi, új szándék és megvalósulás

Gondolkodtam és döntöttem. 2007-ben találtam ki, hogy tartok léböjt “tábort”. Bentlakásos foglalkozást. Ennek a döntésnek a következtében kerestem helyszínt, ahol 10-20 fő elfér, megfelelően tiszta és rendezett környezetben, természetközeli helyen. Ebből alakult ki egy 200 fő bentlakásos betegség megelőző, illetve utókezelő központ terve. A terv következtében indult a Lélekszerelő Oskola, hogy az adott időben legyenek kollégáim akikkel a heti 200 főt tudjuk segíteni. Az Oskola 4. évfolyama indul a jelenlegi zűr után.

A Központ még nem épült meg. Ellenben a kezdő terv sem valósult meg. Nem indult Léböjt “tábor”, pedig van egy igazán hatásos orvosi receptem, amelyet 96 óta használok. Teljesen kitisztítja a szervezetet és közben még súlycsökkenéssel is jár. Ráadásul én többet vállaltam, többet adok az egyszerű tisztulásnál és fogyásnál. Mégpedig azt, hogy a kiváltó okot is leleplezzük, a feloldást is elvégezzük, miközben a visszakúszást megakadályozó tervet is készítünk. Ez mindenképpen jelentősen több mint egy átlagos “léböjt tábor”., hiszen segítségével végleges megoldáshoz juthatunk.

Az újdonság az, hogy mostantól él a léböjt “táborra” a felhívás. Azt szeretném, ha akit érdekel az jelentkezne és akkor kiírunk egy időpontot, ami a többségnek megfelel és akkor, jól méregtelenítjük magunkat, mind testi, mind lelki szinten!

A további plusz a betegségek lelki okaival függ össze. Az én tudásom szerint egy bizonyos szerv, amely tüneteket produkál hasonló érzelmi konfliktust jelez a tünet hordozójában, azaz bennünk. Így az ajánlatom felétek az, hogy jelezzétek, ki milyen szervvel kapcsolatban rendelkezik tünettel, illetve kinek van úgymond “öröklött” esete, hajlama, vagy olyan tünete amely ugyan elmúlt, de a visszatértével lehet számolni. Ha összejön egy csoportra való eset, akkor szintén kiírunk egy hetes bentlakásos foglalkozást. A foglalkozás keretében, felderítjük a betegséget kiváltó okot. A felismert okot megszüntetjük. Tervet készítünk arra, hogy hogyan folytassuk az életünket majd otthon, ha visszatérünk az életünk mindennapjaiba. ezzel a tervvel felszerelkezve bízhatunk abban, hogy nem leszünk betegek, illetve elkerüljük a visszaesést a korábbi betegségünkbe.

Amennyiben olyan élethelyzetben van valaki amely alapján szintén létrehozható egy csoport, akkor az adott élethelyzetre is szervezünk egy bentlakásos foglalkozást. Például: 1. Gyermeket szeretnénk, de nem jön össze. 2. Megromlott a házasságom, váljak, vagy javítsuk meg? 2/b. Hogyan javítsuk meg a házasságunkat. 3. Munkát, munkahelyet szeretnénk váltani. 4. Felnőnék és leválnék végre a szülői mintáról. 5… Ezen helyzetek kialakulásának az okát megfejtjük. Feloldjuk a kiváltó okot, okokat és megoldást keresünk arra, hogy soha többet ne kerüljünk ilyen, vagy hasonló helyzetbe. Útmutatót adok a hasonló helyzetek kezeléséhez, a megoldások megtanulásához.

A hetes bentlakásos “tábor” után lehetőség van 3 személyes találkozásra, amely lehetőséget ad a változás lekövetésére, az utólagos kérdések feltételére és az esetleges plusz megoldások kialakítására. Ezen találkozások általában havi egy alkalmat jelentenek, de legsűrűbben 2 hetente történhetnek meg.

Meggyőződésem szerint, amit a tapasztalataim is alátámasztanak, majd minden esetben át tudom adni a módszert is, amellyel a saját életünk irányítói is lehetünk. Ezen tudás birtokában nem betegszünk meg, illetve ha mégis, akkor hamar gyógyulunk. Elkerülhetünk élethelyzeteket, de nem tanulság, tanulás nélkül, hanem úgy, hogy a megtanulandót nem kényszer hatására, hanem a módszer segítségével sajátítjuk el, szabad akaratunkból.

Ezzel a kezdeményezéssel elindítjuk az útjára azt a tanulási folyamatot amely mentén az isteni törvények ismeretének a segítségével egy sikeres és megelégedett életet élhetünk. Tanulva hibáinkból és másokéból, egyre tudatosabb és szabadabb életet élhetünk. Tapasztalatinkat hasznosítjuk, a magunk és mindannyiunk örömére és hasznára. Képessé válunk közösen, közösségben élni felelősséggel, felvállalva mindazt amit teszünk, tettünk magunkkal és a környezetünkkel.

Várom jelentkezéseteket! Megkérlek benneteket, hogy szóljatok azoknak is akik a környezetetekben valamilyen betegséggel, illetve nehéz élethelyzetben élnek. Segítsetek nekik is, hiszen lehetséges, hogy így általatok jutnak el egy jó megoldáshoz, amely segítségével jobbá válhat az életük! Segíteni jó! A csoportokat annak függvényében indítom, ahogyan betelik a létszám. 🙂

A jelentkezést a somogyi@lelekszereles.hu , vagy a sommastanacs11@gmail.com , címre kérem. Ha kérdésed van, akkor a +36703354114-es számon is teheted, illetve az összes fórumon, ahol megtalálsz. Egyedül a jelentkezés az, amit kizárólag emilben fogadok el. A jelentkezésnek tartalmaznia kell az emil címen kívül a jelentkező nevét, lakcímét és a telefonszámát. Illetve betegség esetén a szervet és a tüneteket, vagy az élethelyzetet amiről szó van.

Sokat segít a bonyolításban és az igényfelmérésben, ha jelentkezel a következő csoportok valamelyikébe, attól függően, mi érint Téged.

Betegség esetén: https://www.facebook.com/groups/2258053284497603/

Nehéz élethelyzet esetén: https://www.facebook.com/groups/513530622675253/

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyatékőrző


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail