24′ január-februári események, műhelyek, foglalkozások

2024 egy új esztendő. Így aztán elindulnak a műhelyek, tanfolyamok. Van köztük folytatásos, mint a párkapcsolati és egyszeriek. Nem tehetek róla, hiszek abban amit csinálok. Az eredmények igazolnak is. Akkor is, ha a többség a külföldről importált hangzatos dolgokban hisz, az instant megoldásokban és oda adja a bizalmát. Mi magyarok egy csodálatos nyelvvel rendelkezünk. De ne aggódj, nem nyelvészkedünk majd, csak használjuk a beszél nyelvünk erényeit! Élünk a nyelv által adott gondolkodás előnyeivel és magyarul, fordítási hibák nélkül tanulunk az életről, az Isten Természetéről, teremtésről, gyógyulásról, lelki okokról és a szent kötelékről, a  szerelemről! Rendszert, logikus világot kinálok, amely mindenre megoldást ad. No nem azért mert mindenre megtaláltam a megoldást, hanem azért ezzel a gondolatmenettel, képesek vagyunk mindenre megtalálni a megoldást. Ez nem az álmodozás, a mi lenne ha… világa, hanem az álmodásé, az álmodó teremtésé, az átélésé, a tudatos jelenlétben, egy megelégedett életért. Egy út, ahol az érzelem és az értelem kéz a kézben jár, ahogyan Molnár V. Jóska bátyám mondta. Integrált, józan élet, ahol a megoldások nem lexikális tudásból, hanem az értelem és az érzelem egységéből, az Istenivel/Istennel való együttműködésről és az együtt elért eredményekről szól! Mindenre konkrét válaszokat adunk és mint mondtam nem a sokszor tévesen fordított külföldi okosságok adják tudásunkat, hanem magyar értékeink, legyen ez nyelvi, lelki, anyagi, hagyományos értékek sora, de leginkább ezek összessége. Igazi kedvencem az a pillanat, amikor egy, a második hétvégén tanult összefüggés, a 13. hétévége anyagát támogatja és ezt felismerjük. (itt a Lélekszerelés Oskoláról beszélek, de az egyes foglalkozások esetén, ha valaki többön is részt vesz, is örülhetünk ennek) Szóval, csoda vagy nem, AJÁNLOM a lenti foglalkozásokat és a majdaniakat is. Külön felhívom a figyelmet a szakrális rend szerinti eseményeimre is, (pl.: Ima és böjt Magyarországért – https://fb.me/e/4a8V0Ibrz , Határkerülés – https://fb.me/e/wdTp4QyR9 … ) ahol kötetlenebbül tudtok velem, illetve másokkal is találkozni.

Gyógyulás 5 lépésben, műhely

https://fb.me/e/4gHuZGD4u

Létezik egy ingyenes tudáscsomag ezen a néven. A web oldalamon szert tehetsz rá. www.lelekszereles.hu A tapasztalat azonban azt mutatja, sok esetben kérdések merülnek fel a folyamat során, a gyógyulás során. Így az egész folyamatot átbeszéljük. Konkrét kérdésekre konkrét válaszokat adunk, azoknak akik kérdeznek. 

A műhely díja 12000,-/fő, ha ketten jöttök, előre bejelentve, akkor van páros kedvezmény, így a díj csupán 10000,-ft/fő. Amennyiben az esemény online, mint most is, a díjat előreutalással lehet megfizetni. Jelentkezéskor egyeztetjük. 

Csak írásos jelentkezést tudok elfogadni: lelekszereles11@gmail.com 

Ha kérdésed van, írj, vagy hívj: +36703354114

Vérlak szeretettel:

Péter

Teremts magadnak új esztendőt

https://fb.me/e/1Ob6CbzfB

Új esztendő, új tervek, új fogadalmak…

Mit is mondhatnánk? Ez természetes. Nyilván Neked is vannak, vagy van oka, hogy miért nincsenek. De tegyük fel, hogy mindezek ellenére szeretnéd az új esztendőt sikeresebben eltölteni mint a 23-ast.

A teremtés maga, szinte már közhely szerű megoldások sorával van fémjelezve. Úgy tűnik, annyi és olyan pontos információink vannak erről, hogy szinte mindenkinek már magától megy, működik az újnak a teremtése.

A tanulság persze az, hogy igazán kevés ember tudja igazán teremteni a világát és éppen így kevesen tudják a sikertelenség okát. Mert akinek nem sikerül, annak nem megy a teremtés.

Az ajánlatom a következő. Gyere el, vegyél részt az eseményen. Hozd magaddal azt amit meg szeretnél változtatni, illetve amit megteremtenél az új esztendőben. Az esemény elején átbeszéljük az alapokat. Mit és hogyan lenne jó tenni. Ha szeretnéd, akkor külön beszélünk a Te teremtendő dolgodról is. Megbeszéljük, pontosan mit és hogyan tegyél és azt is mire ügyelj, hogy ne rontsd el! Megbeszéljük a hibalehetőségeket, ahogyan elrontjuk, általában és a hozott konkrét eseteket is sorra véve.

Tanulunk egymástól, egymás eseteiből, éppen úgy mint a Teremtás szabályaiból.

Most se ígérek kevesebbet, mint azt, hogy személyre szabott megoldással indulhatsz haza.

A műhely díja 25000,-Ft, ha ketten jöttök, előre bejelentve, akkor csak 20000,-Ft/fő.

Jelentkezni csak írásban, illetve telefonon lehet. lelekszereles11@gmail.com , somogyi@lelekszereles.hu címeken, illetve +36703354114 – es telefonon.

A létszám korlátozott, helyedet előleg fizetéssel biztosíthatod. Az előleg mértéke 10000,-Ft/fő. Ezt vagy személyesen tudod átadni egy megbeszélt időpontban, vagy átutalhatod a Somogyi Péter Kálmán 10918001-00000428-15930004 számlaszámra. A közleménybe ne írj semmit.

Amennyiben kérdésed van, ne kímélj, keress!

Várlak szeretettel:

Péter

Párosan könnyebb sorozat 2.

https://fb.me/e/3aHBvl9GO

Decemberben tartottam a sorozat első részét, a párkeresés speciális mai jellemzőiről, buktatóiról. Most arról lesz szó, hogy a lehetséges kapcsolatok közül, hogyan lenne jó, hozzánk való társat találni. Mit kell ehhez tenni? Mire jó figyelni? Mi az ami rossz választáshoz vezet. Mint tudjuk, az elsődleges válási ok, a rossz választás. Rossz alatt, mindig a számunkra nem megfelelőt értjük.

Most is mint mindig, lesz egy eladásos rész, majd a kérdéseket beszéljük meg. Aki konkrét kérdéssel érkezik, az személyre szabott válasszal távozik. MINT MINDIG!

A műhely díja 25000,- , ha előre bejelentve ketten jöttök, akkor van páros kedvezmény, így csak 20000,-ft/fő a díj.

Csak írásos jelentkezést tudok elfogadni, a lelekszereles11@gmail.com címen

Ha kérdésed van, írj, vagy hívj: +36703354114 -es számon.

A létszám korlátozott, helyedet előleg fizetéssel biztosíthatod. Az előleg mértéke 10000,-Ft/fő. Ezt vagy személyesen tudod átadni egy megbeszélt időpontban, vagy átutalhatod a Somogyi Péter Kálmán 10918001-00000428-15930004 számlaszámra. A közleménybe ne írj semmit.

Várlak szeretettel!

Péter

u.i.: Számlázási részleteket jelentkezéskor, illetve találkozáskor egyeztetjük.


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail