ESEMÉNYEK március

Márciusban is találkozzunk!

Magyarul…

2024 egy új esztendő. Így aztán elindulnak a műhelyek, tanfolyamok. Van köztük folytatásos, mint a párkapcsolati és egyszeriek. Nem tehetek róla, hiszek abban amit csinálok. Az eredmények igazolnak is. Akkor is, ha a többség a külföldről importált hangzatos dolgokban hisz, az instant megoldásokban és oda adja a bizalmát. Mi magyarok egy csodálatos nyelvvel rendelkezünk. De ne aggódj, nem nyelvészkedünk majd, csak használjuk a beszélő nyelvünk erényeit! Élünk a nyelv által adott gondolkodás előnyeivel és magyarul, fordítási hibák nélkül tanulunk az életről, az Isten Természetéről, teremtésről, gyógyulásról, lelki okokról és a szent kötelékről, a  szerelemről!

Rendszer

Rendszert, logikus világot kinálok, amely mindenre megoldást ad. No nem azért, mert mindenre megtaláltam a megoldást, hanem azért mert ezzel a gondolatmenettel, képesek vagyunk mindenre megtalálni a megoldást. Ez nem az álmodozás, a mi lenne ha… világa, hanem az álmodásé, az álmodó teremtésé, az átélésé, a tudatos jelenlétben, egy megelégedett életért. Egy út, ahol az érzelem és az értelem kéz a kézben jár, ahogyan Molnár V. Jóska bátyám mondta.

Semmi magolás

Integrált, józan élet, ahol a megoldások nem lexikális tudásból, hanem az értelem és az érzelem egységéből, az Istenivel/Istennel való együttműködésről és az együtt elért eredményekről szól! Mindenre konkrét válaszokat adunk és mint mondtam nem a sokszor tévesen fordított külföldi okosságok adják tudásunkat, hanem magyar értékeink, legyen ez nyelvi, lelki, anyagi, hagyományos értékek sora, de leginkább ezek összessége. Igazi kedvencem az a pillanat, amikor egy, a második hétvégén tanult összefüggés, a 13. hétévége anyagát támogatja és ezt felismerjük. (itt a Lélekszerelés Oskoláról beszélek, de az egyes foglalkozások esetén, ha valaki többön is részt vesz, is örülhetünk ennek)

Szóval, csoda vagy nem, AJÁNLOM a lenti foglalkozásokat és a majdaniakat is. Külön felhívom a figyelmet a szakrális rend szerinti eseményeimre is, (pl.: Ima és böjt Magyarországért – https://fb.me/e/4a8V0Ibrz , Határkerülés – https://fb.me/e/wdTp4QyR9  … ) ahol kötetlenebbül tudtok velem, illetve másokkal is találkozni.

Események:

A NŐ szerepe a szakralitásban és napjainkban

Március 8. 17 óra, előadás Dombóváron

https://fb.me/e/3tEpPo306

IX. Ima és böjt Magyarország feltámadásáért

Március 10. 11 óra, Szer, Dobogókőn, Szerednyey Béla színművész úr kezdeményezésére

https://fb.me/e/4a8V0Ibrz

Játszunk vagy játszmázunk?

Március 22. 17 óra, előadás, online, Fekete Ágnessel

https://fb.me/e/9E41qgEMz 

Tavaszkezdet, Gyümölcsoltó Boldogasszony, TEREMTÉS műhely

Március 23. 10 óra, személyesen, illetve online

https://fb.me/e/4jEKlQl1I 

Felkészülés Húsvétra, a feltámadásra, ÖNISMERETI műhely

Március 24. 10 óra, személyesen, illetve online

https://fb.me/e/5DW5kWTKb 

XVI. Határkerülés Dobogókőn – SZER

Március 31. 05 óra, indulás a Zsindelyestől, SZER, kb. 3-3,5 óra

https://fb.me/e/wdTp4QyR9 

Várlak, várunk szeretettel!

Minden műhely során, amennyiben konkrét kérdéssel érkezel, a személyre szabott választ is megkapod. Tudni fogod, mit tegyél és hogyan. A SZER tartások díjmentesek. Határkerülésnél, IGEN, Húsvét vasárnap hajnali 5 óra a találkozó, kezdés! Két oka van: 1. Jézus Krisztus hajnalban támadt fel! 2. A napot a családoddal tudod tölteni.

Kérdezni ér! Inkább, mint érezz, higgy valamit és a szerint dönts, miközben nem is úgy van! Bátorság a legfőbb erény! Szóval hajrá! 🙂

Péter

 


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail