Meddig kell ezt még… (Alapok sorozat?)

…hallgatnunk?

…ezzel szembesülnünk?

…eltűrnünk?

A böjti időszakra, gondolatébresztőnek

Mindig forgatom a fejemben, ide illik-e ez, de a lelki egészség okán bizony igen.

2001 óta foglalkozom kiemelten, a köz érdekében a magyar hagyománnyal, annak vonatkozásaival, az alternatív történelemmel (MAGYART). Már akkor is megrökönyödve hallgattam: magyarkodnak…

Akkor se értettem, és azóta se nagyon értem. Aki magyar az nem magyarkodik, egyszerűen magyar. MAGYAR! Nem kell ezért semmit se tennie! De büszke lehet rá, sőt, akiben van nemzeti érzelem, az büszke arra mely nép soraiba született. Büszke, mert ez a nép letett már dolgokat az asztalra és mi általunk is le fog tenni dolgokat a nemzetek közösségének az asztalára. A föld nemzeteinek a javára. Ez minden nép feladata. Mindenki van amiben jó és van amiben nem az. Egy nemzet feladata és ezáltal a nemzetet alkotó egyének feladata is, hogy a nemzetre jellemző pozitív tudást, tökéletesítse és azt a földi közösség javára, de senki kárára, kamatoztassa. Minden nemzetnek van ilyen pozitív tulajdonsága és ebből következően feladata is.

Magyarkodás…

Mindezek mentén megállapítható, hogy egy német nem tud németkedni, egy angol, angolkodni, egy spanyol, spanyolkodni, ahogyan mi magyarok se magyarkodunk!

Egy olyan ember tud németkeni, angolkodni, spanyolkodni, illeteve magyarkodni, aki nem német, nem angol, nem spanyol, vagy nem magyar! Tehát az amikor valaki nem egy nemzet tagja, de úgy csinál, akkor az az ember németkedik, angolkodik, spanyolkodik, illetve magyarkodik… AZ ADOTT NEMZETEK FIAI ERRE NEM KÉPESEK!

Kik ők?

Ha ezt tovább visszük, akkor adódik a kérdés, hogy kik azok, akik hazánkban bár magyarul beszélnek, de nem magyarok és irritálja őket az ha valaki magyar, azt megvallja és még büszke is rá? Tudjuk, 1945-90 között, az internacionalizmus volt az irányadó. Akkor szégyen volt magyarnak lenni. Mert nem eléggé kommunista, nem eléggé internacionalista. De könyörgöm, eltelt 33 év! Nem lehetne, hogy ezek az elmaradott elmék végre elhallgassanak? Értem én, hogy most itt van nekik a globalizmus, a neoliberalizmus… Hát legyen, de hagyjanak minket békén.

MI MAGYAROK, BÜSZKÉK VAGYUNK NEMZETÜNKRE, AZOK NAGYJAIRA és azokra is akik ebben az embertelen, nemzettelen világban kitartottak és magyarok maradtak, nem adták fel a származásukat, idegen, internacionalista, vagy globalista remények fejében. Minket nem zavar, hogy ők vannak, de hagyjanak már minket békén magyarnak lenni! MI EZT SZERETJÜK! Ilyenek vagyunk! Minden korban megírták rólunk, legutóbb Sztálin is. Szóval nem baj, ha valaki lemondott a magyarságáról és a globalista világ polgára akar lenni, de ha annyira NEM JÓ NEKI ITT, Feri megmondta mit tegyen! Menjen oda, ahol jól érzi magát! EZ ITT MÉG MAGYARORSZÁG! Itt mi élünk többen és ezt vegyék figyelembe. Ráadásul amit és ahogyan vitatják az teljesen értelmezhetetlen és értelmetlen és még nem is igaz.

Azt mondják, hogy a nobeldíjasiank, nem magyarok, mert…

Nos, több mint 20 éve foglalkozom a lélek dolgaival. Ezernél több esetből jól látszik, hogy az egyes ember életének a kezdetén olyan komoly befolyás alá kerül, hogy amikor ezektől meg akar szabadulni, rendíthetetlen akarat és komoly önismereti munka kell hozzá. Ugyanis a gyermek, a szülői minta alapján tanul és mindent eltanul. Ezeknek a tapasztalatoknak az egyik része hasznos a számára, a másik káros. Ez utóbbiaktól megszabadulni nagyon nehéz. Nos, akkor ha valaki csupán a középiskoláig él magyar honban, magyar környezetben, akkor arra ez nem meghatárózó mértékben hat? Érdemes egyébként a megfelelő pszichológiai tanulmányokban és publikációkban is utána nézni.

Ekkor még nem beszéltünk Heidegger állításáról, hogy életünk legnagyobb korlátja a nyelv amit beszélünk, ahogyan gondolkodunk, kifejezzük magunkat. Rengetegen igazolták ezt már. Ismerjük a mondást is: Ahány nyelv, annyi ember.

Sorolhatnánk a nagyjainkat befolyásoló magyar vonatkozású dolgokat. Bizony az is ilyen amikor valakit kirúgnak, ellehetetlenítenek…

Erőszak? Még csak nem is csendes…

Minden esetre ami leginkább zavar, hogy van itt az országunkban egy réteg, akik megfelelő média kapcsolatokkal rendelkeznek és így a hangjuk is elég nagy. Ezek az emberek, vagy soha sem voltak magyarok, csak beszélik a nyelvet, vagy ugyan valamikor az őseik azok voltak, de ők, vagy a szüleik már lemondtak magyarságukról a megfelelő trend (internacionalizmus, globalizmus) által kínált előnyök fejében. Tehát nem magyar, csak beszéli a nyelvet.

Ezek az emberek ránk akarják erőltetni az ő hazátlan, szerintem nyomorult helyzetüket és viselkedésüket. Mivel ők lélekben nem magyarok és ha ők úgy csinálnának, mintha magyarok lennének, azaz magyarkodnának, azt hiszik, MI AKIK ŐRÍZZÜK MAGYARSÁGUNKAT ÉS NEM MONDANÁNK LE RÓLA, HOLMI PILLANATNYI ELŐNYÖKÉRT, mi is csak úgy csinálunk, ahogyan ők tudnának.

Mikor lesz már végre, hogy hazánkban elnémulnak ezek a hangok? Az önmagukat itt annyira rosszul érzők elhagynák az országunkat és hagynának minket úgy élni ahogyan mi szeretnénk?! Ha úgy tetszik, olyan primitíven, nyomorultul, ahogyan nekünk jó. Utóljára 56-ban akartak minket a “kedves kommunistáink” megvédeni önmagunktól. Akkor se kértünk belőle, szabadságharccá lett, az aljas AVH-s provokáció. (Ez azonban nem teljesen igaz, mert most az EU akarja megmondani, hogy mi nekünk a jó. S ha nem vigyázunk jön a WHO és a többi okos, aki majd megmondja nekünk… jelentkező van bőven. 🙂 )

Az utóbbi 33 évben is ők rohangálnak minden esetben, ha a hatalmuk gyengülni látszik, hol keletre, hol nyugatra! Ők akarnak mindig külföldi segítséggel minket a “jó” útra, a nekik jó útra terelni. Éppen mint a hasburg is. Aki magyar királynak gyenge és vacak volt, de orosz segítséggel 2 szabadságharcunkat is leverte. Nem azon voltak, hogy méltó királyaink legyenek, hanem külföldi segítséggel ránk erőltették a maguk világát…

KÖSZÖNJÜK NEM KÉRÜNK BELŐLE, SE AKKOR SE MOST!

De persze mi vagyunk a hibásak, mert elhisszük, hogy aki beszéli a nyelvünket, az közülünk való. Pedig csak beszéli a nyelvünket. NEM ÉRT MINKET ÉS NEM IS TÖREKSZIK RÁ! Ahogy Dr. Varga Tibor mondja: Az a baj, hogy az aki vezeti a népet, még csak nem is szeretik azokat akik rá vannak bízva! Tovább megyek, nem csak nem szeretnek minket, hanem lenéznek és kihasználnak minket, kizárólag a saját hasznukra. Mert közben azt gondolják, ők többek és mi csak azért vagyunk, hogy nekik több jusson, nekik jobb legyen. S közben még gyűlölnek is minket, valószínűleg mert egy olyan minőséget képviselünk lélekben, amit ők nem képesek elérni. (Szerintem persze elérhetnék, ha tennének érte.)

Még csak nem is hasonlítanak Rossi mesterre, aki szívesen lett magyar állampolgár. Ő meg akar minket ismerni. Velünk akar sikereket elérni. pedig nem is beszéli a nyelvet. De ő éppen úgy mint 1848-49-ben a csapatainkkal tartó, esetenként azokat vezető, külföldi, illetve más származású katonák, katonai vezetők, nem csak megértették mit jelent az, hogy magyar szabadság, hanem az életüket is adták érte! Gondoljunk az Arad-i 13 vértanúra!

Kívánság

Kívánom, hogy ez a sok magyarul beszélő, de magyar nemzeti identitásáról már rég lemondott ember is találja meg a lelki békéjét. De tegye ezt úgy, hogy hagyjon minket békén! Ha szükséges inkább költözzön oda, ahol jobban érzi magát. Kívánok nekik ott sok boldogságot és megelégedett életet, miközben mi itt a Kárpát medencében úgy élünk, ahogyan szeretnénk, mindegy kinek tetszik ez és kinek nem!

Magyarországon, magyar lelkületű, magyar hagyományokon alapuló és a nagyjaink példáját követő életet szeretnénk élni! Ehhez kérem Isten áldását! Adjon elég bátorságot, erőt és kitartást! Ahhoz is, hogy békében, de vessük ki magunk közül ezeket a megosztó, lelki nyomorultakat és ne engedjük meg többé, hogy uralkodjanak felettünk!

Ha Isten velünk, ki ellenünk!

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyatékőrző


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail