Ima és Böjt Magyarország felébredésért! 2024

Ima és böjt Magyarország felébredéséért

2024-ban, február 12-től, hétfőtől elkezdődik a magyar hagyományban a böjt. (A katolikus szokás szerint a húshagyó kedd utáni szerda a böjt kezdete, február 14.) A böjt a megtisztuláson kívül arra is ad lehetőséget, hogy úgymond kiböjtöljünk valamit. Az önkéntes lemondást, a böjtöt, felajánlhatjuk egy cél megvalósulásának az érdekében. Pontosan ezért a nagyböjtben március 10-én engesztelő böjtöt hirdetünk.

A böjtben március 10-én, 11 órakor imával indítjuk a böjtöt és megtesszük a felajánlásainkat. 

Az ima helyszíne Dobogókő, a Mária kegyhely.

Az imát és a felajánlást természetesen más helyszíneken is megtehetjük. Kérem, hogy jelezzék, jelezzétek felénk a másik helyszíneket, hogy tudjuk az összefogás mértékét.

A felajánlott böjt, lehet léböjt, 3-5-7 napos. (Egy lehetséges léböjt leírása: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/18/meregtelenites_le_bojt ) De bármilyen önkéntes lemondás is megteszi. A lényeg az, hogy az áldozatunkat ajánljuk fel az Istennek! Mi a következőt kérjük:

„Kérjük és hálásan köszönjük Istenünk, hogy engesztelő áldozatunk következtében segíted vezetőink és mindannyiunk tisztánlátását. Segítesz, hogy felismerjük mi a helyes és bátorságot, erőt adsz a megtételéhez! Segíted a helyes út megtalálását és a kitartó, következetes, bátor cselekedeteinket, amellyel végig megyünk rajta! Köszönjük a nemzet ébredését, az egyéni és a közösségi felelősségvállalást, amelynek következtében utódainkra élhető MAGYARORSZÁGOT hagyunk!

Ehhez én fűzök pár aktuális gondolatot…

A kettős mérce negatív hatásáról, a kiválasztottság mérgező elméletéről, a minket ezek miatt érő folyamatos támadásokról…

Legyen Uram a Te akaratod szerint!”

Természetesen ez alakítható, kiegészíthető, saját szavainkkal is kifejezhető. 

A szer keretein belül, Dobogókőn a következőket tesszük: (CSAK JAVASLAT)

  1. Elénekeljük a Boldogasszony anyánk régi magyar himnuszt
  2. Imátkozunk: Miatyánk a HAGYATÉKBÓL (ebben az írásban megtalálható: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/09/imadsag_8 ), Angyali üdvözlet (A bűnösökért kifejezés mellőzésével)
  3. Felolvasás a HAGYATÉKBÓL (első történet, mikor lesz újra boldog a magyar – Bogát beszélgetése – és az utolsó történet imája)
  4. Erőteret hozunk létre (gömböt készítünk középre)
  5. Megtesszük a felajánlást: Istenem felajánlom a következő „7 napos léböjtömet” a következőkért: fenti hálaadás, amit mindenki kiegészíthet magában, erre időt hagyunk.
  6. A felajánlásainkkért kapott Isteni erőt és a kért jó kívánságokat, magunkért és hazánkért, esetleg a világért, belehelyezzük az erőtérbe, majd elképzeljük, hogy az erőtér kitágul és mint egy kupola védi a Kárpátmedencét és Babba Mária, a mi Boldogasszonyunk, kék palástjával betakarja a kupolát,megvéd minket minden külső behatástól. Főleg a lelki romlástól! Egész NAGY-MAGYARORSZÁGOT és minden lakóst megvéd. Az így létrejött erőtér pedig sugárzik az egész világra. Kisugározza az itt megteremtett tiszta és őszinte isteni minőséget, a teljes földi  és égi világra.
  7. Megkérjük a Teremtőt, vigyázza lépteinket, áldása és Babba Mária szeretete kísérjen minket.
  8. Elmondjuk a két imát és elénekeljük a himnuszt, majd a székely himnuszt

A szer alatt körben állunk, egymás kezét fogjuk. Ha nagy a létszám, koncentrikus köröket alkotunk. A szert vezénylő szerintünk a legkülső körben álljon.

Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

Kérjük mindenki terjessze, juttassa el minél több helyre!

Isten áldásával!

Somogyi Péter, lélekszerelő

Szerednyei Béla, színművész


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail