Vírus, fertőzés, Korona… Koronavírus – Lélekszerelő szemmel 4.

2020 május 6 könnyített karantén.

Mit kell megírnom? Egy érdekes összefüggést. Egy olyan dolgot amit érdemes lesz szem előtt tartanunk. Főleg most, hogy kezd enyhülni a nyomás. Most amikor lassan talán kijutunk a karanténból és egy új életet kezdhetünk.

EGY ÚJ ÉLETET! Nem folytatjuk a régit hanem újat kezdünk. Nem véletlen fogalmaztam így. Miért, mert a kezdet kezdetén is azt mondtam, tekintsünk úgy erre a helyzetre, mintha betegről lenne szó. Egy betegről akinek a tünetei jellemzik azt a lelki állapotot amiben van és mutatják azt az érzelmi konfliktust ami benne zajlik. A részletek itt olvashatóak:

http://www.lelekszereles.hu/virus-fertozes-korona-koronavirus-lelekszerelo-szemmel/

Nos, van egy fontos kérdés amit tegnap a Karantén feladatok 4. esetén tárgyaltunk élőben.

(A karantén feladatok 4. : http://www.lelekszereles.hu/karanten-mit-tegyunk-hogyan-tegyunk-4/

az élő adás: https://www.facebook.com/events/704972533581444/?active_tab=discussion )

Még pedig azt tárgyaltuk, hogy mi az ami igazán elengedhetetlen a teljes gyógyuláshoz.

A gyógyulás feltétele egy bizonyos szemszögből nézve a következő:

  1. Célszerű megtalálnunk a betegség előnyét.
  2. Le kell tudnunk mondani az előnyről, hogy meggyógyulhassunk.
  3. Ha meggyógyultunk, akkor utána célszerű visszaszereznünk az előnyt a betegség nélkül.

Szerintem a 3 pont világos. Jól érthető és  meg is tudjuk tenni. A 4. feladat az volt, hogy találjunk 20 előnyét a karanténnak és a vírusnak, miközben a talált hátrányokat is próbáljuk más szemmel nézve előnnyé változtatni. Tehát meg lesz a jelen helyzet minden előnye, minden olyan ami számunkra hasznos és előnyös. Ami akkor is előny, ha a Kínaiak…, ha a háttérhatalmak…, ha denevért ettek…, ha bármi történt… Ezek az előnyök a mieink!

Nem veheti el tőlünk senki csak mi magunk mondhatunk le róla szabad akaratunkból. Lemondhatunk róla azzal, ha nem veszünk róluk tudomást! Ha azzal, hogy ott folytatjuk ahol abbahagytuk előtte az életünket és így újra kiszorulnak az életünkből. Ha hagyjuk, hogy a nagy zaj újra elnyomja őket bennünk. Ha újra ezen megtanult, megtapasztalt előnyök nélkül akarunk és fogunk élni…

De ugye jól látszik, ez mind mind rajtunk múlik. Mindegy ki van a háttérben, mindegy ki manipulál, vagy sem minket, hiszen az amit ebből tanultunk, azok az előnyök amire rájöttünk, amiket átéltünk, azok mind mind minket gazdagítanak! CSAK MI LETTÜNK TÖBBEK ÁLTALA!

Ha pedig, minden előnyt megőrizve, egy új életet kezdünk, akkor kijelenthetjük, hogy az összes nehézség és fájdalom ellenére, megerősödve, megújulva, ÚJ ÉLETET KEZDVE, TÚLÉLTÜK! De hogyan? Úgy, hogy az esetleges háttér manipulációkon kifogva, hasznukra fordítottuk a helyzetet. Mindannyiunk, az egész emberiség és a Föld hasznára is! Ahogyan az emberhez méltó viselkedés megkívánja. Ha Istennek van olyan érzése, hogy elégedett velünk, akkor kimondhatjuk azt is, ebben az esetben, BÜSZKE LESZ RÁNK! Ránk emberekre akiket a saját hasonlatosságára teremtett, hogy uralkodjunk a világ felett. A helyzet adódott, az eddigi felelőtlen és vaksi viselkedésünk miatt. Lett tanulság a korlátozások okán. Ha élünk vele, lassan talán tényleg méltóvá válunk arra a kijelentésre, hogy: Uralkodunk a világunk felett!

Szóval célszerű a feladatot elővenni! Ezek mentén újragondolni, tenni és többé válni! Előre fel!

Segítséget a linkeken, illetve nálam találhattok. Kérdezzetek! A néma gyereknek az anyja sem érti a szavát! www.lelekszreles.hu/irasok

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyatékőrző


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail