Oltass, ne oltass…

Fura egy helyzetben vagyunk. Van egy világszintű járványunk, amelyről nem tudunk sokat. Nem tudjuk, hogyan működik, mi a mechanizmus. De azt tudjuk, hogy van aki nagyon beteg lesz, sőt egyesek meg is hallnak. Közben a halálos esetek száma nem túl magas, sőt, kimondhatjuk, hogy alacsony. Annyira alacsony, hogy szinte nem is számít veszélyesnek. Kivéve, hogy akit meg rendesen elkap, az nagyon beteg lesz. Lélegeztető gép, mesterséges altatás, szinte teljes életerő vesztés…

Mindezekhez hozzájön az intézkedések sora. Ezek egy bizonyos mértékben egyformák és vannak eltérő mozdulatok is. Jellemző a maszk viselése, a szórakozó és vendéglátó helyek bezárása, a koncertek elmaradása, a kijárási tilalom, a gyorsteszt és még sok apróság. Jelentős eltérés főleg abban van, hogy ki mikor vezet be egy korlátozást, megfékezendően a kórt. Mikor vezeti be és meddig tart ki mellette. Kicsit olyan mintha vezényelnének…

Mindezek mellett az ellentmondások sora sem kevés. Például egy vendéglőben nem lehet fogyasztani, míg egy buszon lehet utazni. Amíg a vendéglőben lehet ritkán ülni, sőt akár csak minden második asztalnál, míg a buszon betarthatatlan a 2m távolság. Főleg mivel nem korlátozzák az utasok számát… Szabadtéri koncert nem lehet, de szabadtéri piac igen. Pedig egy piacon is van tumultus, maszk ide, maszk oda… Biciklizni lehet maszk nélkül, sétálni nem. Pedig mindegyik egészségügyi akár…

A maszk viselés mentén igazi gyűlölködés alakult ki. A társulat egyik fele attól fél, hogy elkapja a vírust, a másik fele meg attól. Hogy a maszk viselése miatt betegszik meg. Az egyik jobban FÉL, mint a másik. Gyűlölik egymást, miközben egyformák! FÉLNEK!

Az oltással ugyan ez van. Van aki a vírustól fél, van aki meg az oltástól!

Én azt tartom, tanítom, hogy az az ember betegszik meg, akinek feldolgozatlan érzelmi konfliktusa van. Pont olyan betegsége lesz és abban a szervben, amely megmutatja, hol van az érzelmi konfliktus. Ez pedig mutatja a megoldást is. A lelki okok feldolgozása, feloldása gyógyulást von maga után! ( http://www.lelekszereles.hu/virus-fertozes-korona-koronavirus-lelekszerelo-szemmel/ )

Aztán az is tananyag, hogy a szeretetből hozott döntés jó csak. A FÉL-elemből hozott döntés, helytelen. SZER-etetből azt a döntést hozod, amelyik esetben Istenből táplálkozol. Ugyanis SZER-nek azt hívjuk amikor Isten jelen van.

Ha azért oltatnál, mert félsz a vírustól, NEM HELYES! Ha azért nem oltatsz, mert félsz a háttérhatalomtól, a manipulációtól, az NEM HELYES! Mert FÉL-elemből teszed! Tehát hibás!

Amíg nincsen békesség Benned, akár az egyik irányba, akár a másikba indulsz, HIBÁS! Azt a döntést hozd meg, amiben békességed vagyon. Ugyanis amíg nincsen békesség Benned, addig a belső érzelmi konfliktusod amúgy is BETEGSÉGET fog okozni, ha nem vírus szerűt, akkor mást!

Maradj csendben, figyeld meg a belső hangodat és az meg fogja mondani Neked, mit tegyél! A csendben létet, azt hogyan csináld, karantén feladatokban megtalálod. ( http://www.lelekszereles.hu/onismereti-kalandtura-mindenkinek-karanten-modra/ )

Figyelj, vedd észre és hallgass magadra!

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyatékőrző


Ha tetszett, küldd el barátaidnak is!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail